Sider

lørdag den 12. april 2014

GIVEAWAY !! (KONKURRENCEN ER SLUT)


Så er det tid til endnu en konkurrence på bloggen - og lad mig bare sige: Det er en virkelig FED præmie! Du kan nemlig vinde en middag for to på Café Leik i Aalborg.

Jeg har besøgt stedet to gange. Første gang var menukortet mere lowcarb end high fat, men det har de i den grad ændret. De har tilmed udvidet menukortet en hel del og der er mange lækre retter på menuen! Hvis du har lyst kan du se menukortet ved at trykke her.
Sidste gang spiste jeg deres tre miniburgere og det var rigtig godt. Der var desuden sød betjening og de var meget imødekommende ift. særlige ønsker. Fx fik jeg hvidløgsmayo i én af burgerne i stedet for tzatziki (jeg forsøger stadig at begrænse mejeriprodukterne til ost og smør).

... tilbage til konkurrencen!

Helt præcist kan du vinde en middag for to personer, hvor I hver får:

  • En valgfri hovedret
  • En mellem sodavand/cider/øl eller anden drikkelse
  • En kop kaffe eller the m. tilhørende LCHF kage

Du deltager ved:

  • at tippe om et godt og LCHF-venligt spisested i kommentarfeltet til dette indlæg.
og / eller
  • at give konstruktiv feedback på bloggen og dens indhold i kommentarfeltet til dette indlæg.


HUSK også at skrive din e-mailadresse i kommentarfeltet!


Du kan deltage i konkurrencen indtil 2. påskedag (d. 21. april) ved midnat!
Vinderen offentliggøres på bloggen d. 22. april.

28 kommentarer:

  1. Woow, en lækker give-away (:

    Jamen, jeg synes ikke det skorter på LCHF-venlige spisesteder og slet ikke på Fyn - så jeg rejser gerne efter dem.. Jeg synes dog ikke det er særlig svært at bede om f.eks. minus på kartofler og dobbelt op på grøntsager. Jeg har lige været i Nice på studietur og stammet det på fransk (pas des riz, mais plus de ratatouille (; ). Så jeg kan desværre ikke anbefale et godt sted - kan kun anbefale at bede om "special-lavet" mad..

    Jeg synes det er nogle superlækre opskrifter på bloggen - også til at tage med i madpakken. Og så synes jeg det er fedt når nogen tager en mælkefri/sukkerfri/en-eller-anden-afprøvnings-metode. Det er lærerigt at læse erfaringer om (andres) kroppe, hvordan andre reagerer på ting osv. (:

    Maria // mariaamsinck@hotmail.com

    SvarSlet
  2. Råbar i Århus er et rigtigt lækkert sted.
    bentekajhøj@gmail.com
    go tak for en super god blog jeg bruger den meget :-)

    SvarSlet
  3. Sikke en dejlig give-away ... og når man endda ikke bor så langt fra Aalborg, er det jo bare SUPER :)

    Et andet godt sted i Aalborg er "Meat" hvor konceptet er, at man vælger en bøf og 3 side-dishes, og der er mange 100% lchf-ting at vælge imellem. Eksempelvis smørstegt spidskål eller flødestuvet spinat!

    Jeg håber godt nok på mit held denne gang :)

    God påske og tak for en super god blog!

    Vh.
    Edith (edith.kristensen@nop.dk)

    SvarSlet
  4. Jeg vil lige kommentere til bentes kommentar ovenfor. Rå bar er ikke et lchf spisested. Altså jo hvis man blot er til salat. Der er for mange kulhydrater til jeg vil anbefale det.

    Tilgengæld synes jeg at cafe Globe flakket i Århus har en fantastisk i forhold til at købe en bøf og bytte fritterne ud med en kæmpestor lækker salat. Der Mayo til og en ordentlig klat smør på bøffen ( og 150kr er jo så billigt!) og ellers er hereford frokost med en bøf og salat bar genialt :)

    Krydser fingre for at jeg vinder :)

    Tak for en god blog...

    SvarSlet
  5. Jeg vil anbefale "Spiret" i Aalborg, super lækre salater :-)

    Vh Stephanie
    agf_fanen@hotmail.com

    SvarSlet
  6. Jeg vil meget gerne rose din blog, som inspirerer mig til menuen herhjemme :) Hvis jeg skal give lidt feedback må det være keep up the good work - er super glad for dine ugentlige madplaner, som jeg håber du fortsætter med. Jeg er selv god til at lave madplan for aftensmad, men mindre god til resten af dagen - falder tit i kulhydrat-fælden i løbet af dagen. Derfor er det dejligt at få inspiration til varierede LCHF-måltider til hele dagen :)

    Nu bor jeg jo selv i Aalborg, så det kunne være vildt fedt at vinde denne give-away og få sig en børnefri date med manden og noget lækkert mad. Har endnu ikke prøvet Café Leik, men dejligt med tips til steder i Aalborg.

    Det sted jeg selv vil anbefale er Café Abbey Road, som ligger overfor Nordkraft. Det er ikke en decideret LCHF-café, men de serverer stenalderbrød og rawkage. Det er så dejligt, at man kan få sig en kop kaffe og brød/kage til med god samvittighed :)
    Vh Daniella
    (dfristrup@gmail.com)

    SvarSlet
  7. Råbar i Aarhus et et af mine favoritsteder som indfødt århusianer :o)

    SvarSlet
  8. Sikke en fin konkurrence (:
    I Århus er Råbar en yderst lækker restaurent! Der har jeg spis mange gange Og ellers er Cafe Sttiften i Århus også lækker, der er fx en "kryds-af-salat" hvor man selv bare blander en masse lækre salater og grøntsager med diverse kød/fisk og så kan man vælge toppings lige fra pinkekerner og nødder til feta, parmesan, og soltørrede tomater. A dressing kan man ogs for forskellige. Deres pest og kikærtepure er viiiildt gode! ;)
    fido1212@hotmail.com

    SvarSlet
  9. Jeg har endnu ikke været på Cafe Leik, men kan anbefale både Ulla Terkelsen, London i Aalborgs vestby samt Cafe Luna på Boulevarden. Det er ikke lchf-cafeer, men de har begge lækre, store og mættende salater f.eks med kylling eller parmaskinke.
    Mvh Else Marie
    elsemarie1008@hotmail.com

    SvarSlet
  10. Hej Anne
    Jeg vil anbefale Mo og Fro i Århus, hvor min datter og jeg nød en skøn frokost i går. Jeg fik en lækker LCHF sandwich med stenalderbrød, bagte tomater, pesto, salat, avocado, hytteost og oliventapenade. Min datter fik en hyggetallerken med fire slags sandwichfyld, oksesalami, ost, smør og brød (hvor brødet kunne udelades eller erstattes med stenalderbrød. Hyggelig café, god service og super lækker mad :)
    Din blog er spændende og inspirerende - fortsæt som du gør :)
    Håber at jeg skal en tur til Ålborg i nær fremtid - har aldrig været der :)
    Kh. Lonerosa
    lonerosa@outlook.dk

    SvarSlet
  11. Hej Anne,
    Det skal jeg da vinde - så er der ingen vej uden om et visit i Aalborg, hvor jeg kun har været et par gange.
    Jeg synes stadig de deciderede LCHF, Palæo og Rawfood steder er der alt for få af. Men kommer jeg til Århus, så besøger jeg altid Råbar og er jeg forbi KBH besøger jeg meget gerne Palæo.
    KH
    - frk. sveske

    SvarSlet
  12. Jeg synes din blog er rigtig inspirerende, tusind tak for det. Kunne godt overveje en mælkefri periode, efter at have læst om det. Jeg synes du er god til at anskue tingene fra flere vinkler og uden fanatisme.
    God påske
    Anne-Marie

    SvarSlet
  13. Jeg er også rigtig glad for din blog, især opskrifterne :)
    Selvom Azzurra er en italiensk restaurant og derfor naturligvis med masser af pizza og pasta på menuen, så er det faktisk ret nemt at spise LCHF der. Der er forretsbuffeten, som er fyldt med grillet grønt, mozzarella og kød og så kan man sagtens nøjes med grønt til sin bøf, hvis man vælger sådan en.
    Jeg kunne helt sikkert godt bruge et smut på café og L'eik er heldigvis også et sted, hvor det er OK at have baby med ;-)
    Kh Eva/eskyum :)

    SvarSlet
  14. Louise Hvass Davidsen13. april 2014 kl. 06.14

    Vi spiser ikke så meget ude, og vi har ikke været på LCHF særligt længe, så jeg kender desværre ingen steder. Dog ville det være super lækkert at overraske min kæreste med, så jeg krydser fingre :)

    TIl gengæld kan jeg give lidt konstruktiv feedback på den blog. Jeg synes at du har mange lækre og inspirerende opskrifter, og jeg følger glædeligt med gennem bloglovin. Du tager fine billeder, som inspirerer. Skrifttypen er let læslig og meget fin, hvilket er super vigtigt, når man skal læse indlæg og opskrifter. Til gengæld synes jeg dog godt at din header, menu og baggrund kunne blive bedre. Man kan ikke se særligt meget at baggrunden, og jeg ville nok have valgt at gøre den mere enkel og gøre noget andet end at bruge et billede.

    Håber du kan bruge det til noget :) Keep up the good work :))

    Louisehdavidsen@hotmail.com

    SvarSlet
  15. Den nye take-away restaurant Eat Low i Aalborg er helt fantastisk, og kører primært low carb mad, men også LCHF. Det er rigtig praktisk at det er sund takeout mad, hvis man ikke vil spise ude, men heller ikke har tid til selv at lave noget. Den kan stærkt anbefales, da menuen tit bliver fornyet og der er masser af anderledes mad :-)

    Nicoleattias@hotmail.com

    SvarSlet
  16. Hvis jeg skulle komme med konstruktiv kritik til bloggen skulle det være at det kunne være fedt hvis opskrift indeks blev opdatereen gang om måneden. Du laver mange lækre ting som lidt forsvinder i mængden af indlæg -blandet med jeg ikke orker bladre igennem flere siders indlæg for at finde lige netop den opskrift jeg søgte. Men fed give away, jeg er ikke så glad for at bede om ændringer i det jeg bestiller på en cafe, så fedt endelig med et sted hvor dette ikke er nødvendigt :)
    Kamilla
    Kamillaejuul@gmail.com

    SvarSlet
  17. Eat Low i Aalborg er også rigtig god :-) Jeg er en fattig studerende i Aalborg, og har længe gerne ville prøve L'eik - så jeg håber jeg vinder!

    niinna42@hotmail.com

    SvarSlet
  18. Jeg ELSKER bloggens indlæg og opskrifterne er de bedste. :) Men en nyt og mere overskueligt tema + under"sider" vil gøre underværker. :3

    SvarSlet
  19. Jeg synes du har en skøn blog, og formidler LCHF på en måde som også ikke-LCHF'ere som jeg kan bruge. Prøver tit opskrifter af herfra og ville elske at besøge Café Leik. Bor endda i Aalborg, så det er dejligt nemt!
    emiliehl@msn.com

    SvarSlet
  20. Jeg synes du har en mega god blog med lækre opskrifter på LCHF, jeg vil klart anbefale Rabar i Aarhus. De laver mega lækkert mad. Og især LCHF

    Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

    SvarSlet
  21. Jeg kommer selv fra Aalborg af, og kan rigtig godt lide Eat Low :)

    Stine0610@gmail.com

    SvarSlet
  22. 1. Jeg vil gerne tippe om Eatlow i Aalborg, Reberbansgade. Ganske vist mere low carb end high fat - måske egne pestoer kan tilføje det sidste, eller Eatlow har andre muligheder for at tilpasse - sød og god betjening og rigtig lækker og smagfuld mad i hvert fald.

    2. Jeg synes, at bloggen er spændende og dejlig at følge! Jeg kunne ønske mig et større indblik i pragmatiske "løsninger", når du er ved gæster og familie, der ikke nødvendigvis serverer LCHF :) Hvilke påfund og sjove sammensætninger er der - hvordan kan du skabe dig et lc(hf) måltid ud fra, hvad der måtte være :)
    Måske giver det naturligvis sig selv, hvad du går uden om, men synes stadig, at det, at spise ude, somme tider er den største udfordring :)

    SvarSlet
  23. Jeg vil også anbefale eat low - de tager udgangspunkt i gode råvarer og er rigtig søde dernede. Og giver Lærke K ret i delen med high fat, der har de kun avocado på menuen, hvilket ikke er nok.

    Og ang. konstruktiv kritik, så er det her første gang, jeg besøger din blog, og har indtil videre kun gode ting at sige :)

    Hilsner Anne (anne_lyng@ofir.dk)

    SvarSlet
  24. Det er rigtig dejligt at se, at dine opskrifter aldrig bærer præg af "tilsæt en stor fed klat smør og mayo, så er du LCHF kørende". Synes det er en tendens jeg ofte ser, men synes du formår at få integreret hele konceptet i dine retter frem for blot at foreslå at tilsætte fedtet ved siden af.
    Nadine S (nano_salhani@hotmail.com)

    SvarSlet
  25. Jeg synes simpelthen at din blog er for skøn!!
    Den indebærer jo det hele, opskrifter, god personlighed osv.

    Emmaseenandbeen@gmail.com

    SvarSlet
  26. Jeg kender ikke nogle spisesteder, der er specielt LCHF-venlige - jeg synes egentlig sagtens, man kan spise en god middag på ganske almindelige restauranter. Jeg bestiller ofte en burger med masser ost, guacamole og mayo, og spiser så bare fyldet og ikke bollen. Ellers er der altid bøf og bearnaise ;-) Restauranterne er også tit søde til at udskifte kartofler med (ekstra) salat.
    Tak for en god blog!

    marlenetjensenn@hotmail.com

    SvarSlet
  27. Selv for os der har et stykke vej til Aalborg er der håb - Cafe Harmonie i Aars (9600) er netop begyndt at bage brød osv LCHF-style - smoothie på kokosmælk osv er også muligt at købe der.
    Har længe overvejet at lokke manden med til Aalborg for at teste cafe Leik, så vil da rigtig gerne vinde :-)
    familienvp@privat.dk

    SvarSlet
  28. Jeg vil gerne anbefale 'Cafe Leik' i Aalborg, samt 'Eat low' som er take away (også Aalborg). Her servere de bl.a. Protein sanwich, smoothies på kokosmælk, lækre og anderledes salater og så er mange af deres råvare økologiske :)
    Tak for en skøn blog!
    Hilsner Gitte / markgitte79@gmail.com

    SvarSlet