
Det fjerde måltid i LowCarbkassen var svinekoteletter m. spinatsalat, jordskokker, æbler og ristede mandler. Det var rigtig lækkert med jordskokker i salaten, de har en lækker sprødhed og nøddeagtig smag.
Retten blev LCHF'iseret med en flødesauce, hvor panden (som koteletterne blev stegt på) blev kogt af med fløde, sennep og smagt til med salt og peber.
Ingredienser til aftenens middag var:

Retten blev LCHF'iseret med en flødesauce, hvor panden (som koteletterne blev stegt på) blev kogt af med fløde, sennep og smagt til med salt og peber.
Ingredienser til aftenens middag var:

Der var to koteletter til min kæreste og en enkelt til mig. Det
passede mig fint. Faktisk endte jeg med at levne, da jeg ikke var så sulten, og
så var der til madpakken dagen efter. Der var desuden enormt meget salat,
nærmere til 5 personer, end til 2. Men det er jeg ret vild med, for det gør
madpakken nem at lave til dagen derpå.



Stop med lave så noget lækker mad! Nu er jeg jo helt sulten :D
SvarSletHaha, sød og dejlig besked sådan en onsdag morgen :)
SletKH og god dag til dig,
Anne
Mums... Jeg må lære at lade være med at surfe mad når jeg ikke skal spise ;)
SvarSletHåber at det smagte lige så godt som det ser ud.
Det er SÅ farligt med al den gode mad og inspiration på blogs og instagram. Jeg går selv rundt med en konstant lyst til mad, selvom jeg er propmæt :)
SletKH
Anne