Sider

onsdag den 11. september 2013

LCHF pasta

Nogle gange skal der bare noget andet til, end grøntsagspasta som fx spiraliseret squash. Det her er hurtigt lavet og smager faktisk ganske godt. Konsistensen er blød og lækker (jeg synes tricket er, at få pastaen tilpas tynd).
Jeg brugte pastaen til lasagne og skar pastapladen ud i firkanter. En anden mulighed er, at rulle pastapladen sammen fra den ene ende og så skære rullen ud til fettuccini.

(1 bradepande pasta)
Du skal bruge:
100g flødeost
4 æg (str S/M)
2,5 tsk. Fiberhusk
1 spsk. oregano

Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 150 C (alm. ovn). 
Pisk æg og flødeost sammen til en ensartet masse. Tilsæt Fiberhusk og oregano og pisk grundigt. Når massen er blevet tykkere og lidt sej (det tager et par minutter), hældes den på en bradepande, med bagepapir, og fordeles med en dejskraber.
Sæt pladen i midten af den varme ovn i ca. 13 minutter.

TIP:
Tilsæt gerne andre krydderier end oregano eller brug en flødeost m. krydderier.

3 kommentarer:

  1. Hvor længe kan pastaen holde? :)
    Jeg er ikke startet på LCHF endnu, men er på vej til at lave forandringen - så jeg er i gang med at orientere mig om, hvor nemt man kan lave og opbevare de madvarer, man bruger og laver. Specielt de grundlæggende, som fx pasta :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg vil tro nogle dage på køl, men ved det faktisk ikke. Jeg ved til gengæld, at du kan fryse pastapladerne ned - se dét er smart :) !
      KH Anne

      Slet
  2. Tusind tak, så kan det jo laves lidt tid på forhånd! :)

    SvarSlet