Sider

mandag den 5. august 2013

Lækre squash-fladbrød

Fladbrød er toplækre med pålæg 
Squash er i sæson i øjeblikket - dvs. de koster næsten ingen penge. Jeg var heldig at få tre store squash for 10 kr på grøntmarkedet i Aalborg i denne uge.
Én af dem endte i disse fladbrød, og det er virkelig en fantastisk måde at få grønt på!
Opskriften er inspireret af Frk. Sveskes.

(ca. 7 stk.)

Du skal bruge:

350g squash
60g hård ost
1 dl hasselnøddemel
½ dl malede solsikkekerner
2 æg
2 tsk Fiberhusk
1 tsk salt
½ tsk cayennepeber
½ tsk spidskommen

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Riv squash og ost. Finmal hasselnødder (hvis du bruger hele) og solsikkekerner (fx i en minihakker). Bland alle ingredienser i en skål og lad blandingen trække lidt (dejen vil stadig være våd).
Fordel blandingen på en bageplade som flade, aflange brød (hvis de skal bruges som hotdog-brød). Bag dem i ovnen til de er gyldne (ca. 30 min) 


TIP:
Udskift cayennepeber og spidskommen, med dine favorit krydderier.
Brug fx squash-fladbrød som hotdog-brød, men sørg da for, at gøre dem lidt bredde i det. (Hanegals øko-grillpølser er lækre i sådan en fætter!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar