Øko-kød på nettet

Århhh.. hvor er jeg bare træt af det drønkedelige udvalg af økologisk kød i mine lokale supermarkeder. Det vildeste jeg kan strække det til, inspirationsmæssigt, er hakket kød eller en hel kylling - og det er kvælende kedeligt uge efter uge.
Jeg har store planer om at få fyldt fryseren med økologisk kød inden babypigen kommer - og endnu bedre: om at nå at få omsat noget af kødet til nemme retter, der er lige til at hive ud og varme. Jeg tænker at en omgang af denne lasagne - lavet uden ost - vil være super at have på lager.
En gang i november havde jeg en super handle-tur i Netto hvor de havde økologiske kæmperejer og økologiske andebryster på frost. Det var så skønt til variation og smagte i øvrigt toplækkert.

Jeg har efterhånden prøvet at bestille fra en del forskellige steder. Jeg har prøvet kød fra Mineslund.dk, Slagtersorensen.dk og fra Gaardbutikken.dk. Sidstnævnte har jeg handlet hos i selve gårdbutikken på Vestfyn - og de laver den bedste medister (!) og har et kæmpe udvalg af lam, kylling, svin og okse på frost. Flanksteaken og medisteren på fotoet øverst er derfra.

Jeg har også handlet super lækkert kød hos Steensgaard.dk i deres butik. Her er udvalget dog ikke ret stort.

Jeg har i øjeblikket mest kig på sådan en månedspakke/sam-pakke med flere forskellige typer kød og forskellige udskæringer. Jeg er i den forbindelse faldet over Slagter-odense.dk og deres økologiske kødpakker.


Er der nogen af jer der har prøvet en af dem eller har tips til andre kødpakker?