Peanutbutter-bananbrød

Det er efterhånden nogle uger siden jeg bagte det her bananbrød. Jeg havde lavet de proteinrige miniromkugler og havde en rest Nuttolene i køleskabet. Den rest blev til et saftigt bananbrød - eller banankage. Der er ikke meget brød over det, da der ikke er mel i. Konsistensen er blød og kompakt. Smagen er topgod for banan, chokolade og peanutbutter holder bare altid!

(1 brød)

Du skal bruge:
3 små overmodne øko bananer
2 små æg
1/2 dåse Nuttolene
3 spsk. peanutbutter
50 g mørk chokolade 70% eller 85%

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175g (varmluft).
Blend bananer, æg og Nuttolene til en ensartet masse og rør grofthakket chokolade i. Hæld massen i en lille aflang brødform. Fordel små klumper af peanutbutter i overfladen og tryk dem let ned i kagen. Jo flere jo bedre!
Bag kagen i midten af ovnene i 45 min.

TIP:
Hold øje med at toppen af kagen ikke bliver for mørk. Hvis den gør kan du lægge lidt sølvpapir over kagen.