Skyhøj Forbrænding DONE!

Jeg indser nu at overskriften til dette indlæg, kan få det til at lyde som om jeg slår op med Skyhøj. Det er på ingen måde tilfældet. Tværtimod fortsætter jeg mit kærlighedsforhold til den effektive og kortvarige kettlebell-træning.
Jeg har gennemført de 7 uger og var aldeles presset i den sidste uge. Der blev virkelig skruet op for puls og gentagelser.
Lige nu aslutter jeg min anden uge deload. Deload betyder træningsfri-uge og indebærer lidt løsere tøjler med hensyn til mad. Egentlig havde en enkelt uge formentlig været nok, men der er nogle flere elementer jeg gerne vil integrere fra bogen til næste træningsrunde. Fx hvile nok (jeg har været og er pænt bagud på søvn) og proteinrige måltider (der er i perioder gået enten meget fedt eller mange kulhydrater ned).
Jeg formoder at det er pga. den manglende hvile og fordi jeg ikke helt har fulgt kosten, at resultaterne er so-so. Altså jeg er blevet stærkere - ingen tvivl om det - og mine muskler mere markerede. Men slankere, not so much.
Jeg er her i uge 2 begyndt med nogle yoga-øvelser fordi jeg bare altid godt har kunnet tænke mig at være smidig og stærk. Smidig har jeg aldrig været. Jeg er stiv som en fodboldspiller og kommer ikke i nærheden af gulvet med mine fingerspidser når jeg står med strakte ben. Ikke. I. Nærheden.
Min plan for de næste uger er, at fortsætte som Type 4 (læs lidt om typerne og min typetvivl her) og så køre 4 ugers fedtforbrændingsprogram med blide yogaøvelser og meditation ind i mellem.