Skyhøj Forbrænding - uge 5 igen


Bedst som jeg, i sidste uge, kunne se en ende på 7 ugers programmet - altså, ikke fordi jeg ikke nyder træningen, men fordi den efterfølgende deload uge er tiltrængt - kravlede jeg i seng med en ordentlig omgang forkølelse. På den måde sagde kroppen fra og bestemte sig for en deloaduge af den kedelige slags.
Det mindede mig om, at det ikke er første gang, at sygdom sætter en stopper for mine 7 uger i streg. De andre gange har det gjort, at jeg slet ikke er kommet i gang igen. Det sker ikke denne gang.
I bogen skriver Anna Bogdanova, at det kan være en god idé at gå en uge tilbage og gentage den sidst gennemførte uge. Det betyder i mit tilfælde at jeg tager uge 5 igen og i dag onsdag er halvejs med to gennemførte træninger.
Jeg fik for nyligt et spørgsmål om træningsmåltider på Skyhøj Forbrænding og jeg barsler med et indlæg om netop det i nær fremtid.
Hvad spiser du umiddelbart efter træning?

Har du lyst til at læse mere om mine erfaringer med Skyhøj forbrænding? Jeg skrev for nyligt en status i uge 5 her og inden jeg startede Skyhøj Forbrænding runde 2 skriblede jeg om typetvivl her.