Tropiske pandekager


Da jeg kom tidligt hjem fra arbejde igår, gik jeg i køkkenet for at få bugt med resterne i mit køleskab. Det drejede sig om 1,5 meget moden banan og 2 æggeblommer. Jeg havde sidstnævnte til overs efter at have brugt æggehvider i min morgengrød de sidste to dage. Reste-resultatet blev virkelig godt!
De her pandekager er søde og har en rigtig fin konsistens! De er nemme at vende, men det kræver at man lader dem blive fint brune inden vendingen.

(ca. 12 små pandekager)

Du skal bruge:
1,5 moden øko banan (eller 1 stor)
1/2 dl kokosmælk (jeg brugte extra creamy)
2 æg og 2 blommer (eller 3 æg)
2 spsk. fedtreduceret mandelmel fra Funktionel Mad
smør eller kokosolie til stegning

Toppings:
1/2 mango i tern
kokosflager

Fremgangsmåde:
Blend banan, æg, kokosmælk og mandelmel sammen. Varm smør på en stor pande og steg 4 små pandekager ad gangen ved middel varme.
Server med mango i tern og kokosflager.





Mandelmelet har jeg modtaget fra Low Carb Store Danmark. Jeg så lige på deres hjemmeside at de har fået fedtreduceret mandelmel i økoudgave, og den koster kun 20 kr mere end den ikke-økologiske original. Det er da for fedt!