GIVE AWAY: Var det noget med en tur i biffen?

I skrivende stund har Denomvendteverden rundet 1000 følgere på Bloglovin og der er ikke langt til 3000 på Instagram - TAK for det!
Det passer derfor helt perfekt at fejre det med endnu en konkurrence: denne gang kan du tage din madglade mor, far, søster, bror, ven, veninde eller kæreste med i biografen og se den nye mad-film: Hundrede-fods rejsen.

Det kan du vinde: 2 fribilletter til filmen + en lille lækker pakke med hvidvin, krydderier og snacks (!!)

Det skal du gøre:
Konkurrencen løber både her på bloggen og på Instagram. Du kan vælge at deltage det ene eller det andet sted, men du får to lodder i puljen ved både at:

- Lægge en kommentar her på bloggen, hvor du skriver hvad din yndlingsret i det franske og/eller indiske køkken er. (Du må meget gerne følge med på Bloglovin også)

- Følge @denomvendteverden på Instagram, reposte konkurrencefotoet (screenshot eller repost-app) og tagge #denomvendteverden og @denomvendteverden.

HUSK AT OPLYSE DIN E-MAIL ADRESSE, SÅ JEG KAN FÅ FAT PÅ DIG!

Her slutter konkurrencen:
Du kan deltage til og med torsdag d. 11. september. Vinderen offentliggøres her på bloggen og på Instagram fredag d. 12. september. 

Det handler filmen om:
"En indisk familie, der slår sig ned i en idyllisk sydfransk landsby og åbner en restaurant med hjemlandets vidunderligt krydrede retter. Dette bliver startskuddet til en åben køkkenkrig med den nærliggende Michelin-restaurant Le Saule Pleureur og ikke mindst dens ejer, Mme. Mallory. Men som tiden går og fremmedartede, besnærende dufte breder sig i den charmerende landsby, går det op for hende, at der måske er visse fordele ved at bygge bro mellem kulturerne, snarere end at bekrige hinanden…"
(Ovenstående er uddrag fra filmens pressemateriale)

Du kan se traileren til filmen herunder:


Det virker som en rigtig sød feel-good-film, som jeg glæder mig til at se!

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Nordisk Film.