Normalt spiser jeg burger uden brøderstatning. Dvs. en burger med bøf, ost, bacon, grønt og dressing. Det smager skønt! Denne udgave med aubergine som brøderstatning er superlækker.
(2-4 personer)
Du skal bruge:
400g hakket oksekød
salt og peber
smør til stegning
1 aubergine i ca. 1 cm tykke skiver
olivenolie til stegning
salt
1,5 dl. mayonnaise
1-2 fed hvidløg.
2 modne avocado i tern
Fremgangsmåde:
Rør mayonnaisen med presset hvidløg og stil på køl.
Steg aubergineskiverne ved middel varme i olivenolie. Giv skiverne godt med salt.
Form farsen til fire små bøffer og steg på begge sider i smør. Krydder bøfferne med salt og peber.
Byg din burger med en eller to skiver aubergine som bund, en bøf, en spsk. hvidløgsmayo, en halv avocado i tern og 1-2 skiver aubergine på toppen. Voila!