Burger i aubergine


Normalt spiser jeg burger uden brøderstatning. Dvs. en burger med bøf, ost, bacon, grønt og dressing. Det smager skønt! Denne udgave med aubergine som brøderstatning er superlækker.

(2-4 personer)

Du skal bruge:
400g hakket oksekød
salt og peber
smør til stegning

1 aubergine i ca. 1 cm tykke skiver
olivenolie til stegning
salt

1,5 dl. mayonnaise
1-2 fed hvidløg.

2 modne avocado i tern

Fremgangsmåde:
Rør mayonnaisen med presset hvidløg og stil på køl.
Steg aubergineskiverne ved middel varme i olivenolie. Giv skiverne godt med salt.
Form farsen til fire små bøffer og steg på begge sider i smør. Krydder bøfferne med salt og peber.

Byg din burger med en eller to skiver aubergine som bund, en bøf, en spsk. hvidløgsmayo, en halv avocado i tern og 1-2 skiver aubergine på toppen. Voila!