Er det dyrt at spise LCHF?


Jeg kan i øjeblikket tælle dage til, jeg er færdig på SU - og jeg glæder mig til rigtig løn og flere penge mellem hænderne. MEN! Rent faktisk tror jeg ikke, at mine indkøbsvaner vil ændre sig ret meget. Jeg prioriterer økologi højt og en stor del af mine indkøb er derfor øko-varer. En gang i mellem bliver jeg dog nærig og køber et konventionelt dyrket spidskål til 16 kr i stedet for, at betale 20 kr. for et lille bitte økologisk spidskål. Men nydelsen er bare ikke den samme (for mig)- psykologi spiller muligvis en rolle her, men jeg kan altså bare smage forskel!
Jeg har nu spist LCHF i et år og da jeg hver måned laver regnskab over min kærestes og mit forbrug, kan jeg regne ud hvor meget dyrere vi lever på LCHF.
I snit bruger vi ca. 1000 kr. mere på mad, end vi gjorde inden LCHF.
Her er det selvfølgelig en faktor, at jeg før LCHF ikke prioriterede økologi særligt højt. Jeg tror, at jeg købte økologisk mælk og gryn, og at det mere eller mindre var det.
Selvom vi bruger flere penge på mad, så smider vi markant mindre mad ud. Der er altid en rest fra aftensmaden, grønt, æg eller pålæg i køleskabet, som kan blive til en hurtig frokost - og der er intet brød, der bliver tørt og muggent.
Jeg kan ikke forestille mig at gå tilbage!