Kokosomelet m. hindbær


Jeg laver denne omelet for sjældent. Opskriften er fra Jane Faerbers "Spis dig mæt og glad" og den er bare så lækker - det er næsten som at spise dessert til morgenmad :)! Desværre er der lige det men, at frugt fra morgenstunden ikke er helt optimalt i forhold til mæthed og blodsukkerstabilitet - for mig!
Derfor spiser jeg (næsten) altid salt morgenmad. I dag er det fx blevet til en rest økomedister i skiver, stegt på panden i smør, rå blomkål og røræg på 2 æg med ost og smør.

(1 portion)

Du skal bruge:
2 æg
1 spsk. kokosmælk
1 spsk. kokosfibre
1/2 tsk. vaniljepulver
1/2 tsk. Fiberhusk
et knsp. salt

1 håndfuld friske hindbær
Kokosolie til stegning
Groft kokosmel til drys

Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienser til omeletten og smelt kokosolien på en varm pande. Steg omeletten ved middelvarme og når den begynder at blive fast fordeles hindbærene på den ene side. Klap omeletten sammen og steg den færdig på begge sider.
Drys med kokosmel og måske lidt ekstra hindbær.

TIP:
Du kan sagtens erstatte de friske hindbær med frosne, der lige har fået et opkog.