Om LCHF bagemix og et tilbudstip

Er der mon nogen derude, der har prøvet Bagerinas LCHF-bagemix?
I øjeblikket har Lowcarb Store tilbud på økologiske brødblandinger fra Bagerina. Der findes mange forskellige slags (du kan se alle varianterne her) og til og med uge 10 er der op til 15 % rabat på produkterne.

Jeg har ikke prøvet Bagerina-produkterne selv, så jeg kan ikke sige om de er gode. Jeg kan dog sige at jeg egentlig er noget skeptisk over for bageblandinger og egentlig gerne vil lave tingene selv helt fra bunden - så jeg ved præcis hvad der er i den mad jeg laver.
Det stammer nok fra ubehagelig læsning bag på diverse Amo-blandinger..
Når jeg kigger nærmere på ingredienserne i Bagerina-produkterne er det dog rene, fine sager og ingen kunstigheder. Fx indeholder de økologiske Deluxe Bollerkokosmel, mandelmel, kartoffelfibre, loppefrøskaller, bagepulver og salt.
Så tænker du måske: kartoffelfibre? Hm, det er vist ikke LCHF! Og nej, det er nok til den liberale side, men svenskerne bruger det flittigt (som produktet Pofiber) og det skulle efter sigende give et resultat, der er meget lig alm. brød.
Vikki fra Fedtkanten.dk har for nyligt skrevet og ekperimenteret med Pofiber på sin blog.

Hvorfor bagemix?
Bagemix kan være et godt valg, hvis man bare har lyst til at prøve LCHF-bagværk og ikke har lyst til at købe en hel masse forskellige specialprodukter.
I bagemixet til Deluxe Bollerne skal der tilsættes æg, vand, smør og creme fraiche - basisting, i hvert fald i mit LCHF-køkken.

Brøderstatninger er ikke hverdagskost for mig, ligegyldigt om det er et købt mix eller hjemmelavet. Efter at have kigget nærmere på indholdet i de økologiske bagemix, tænker jeg at det kunne være interessant at prøve på et tidspunkt..
Jeg har kig på LCHF Pizzabund-mixet, der lover sprød bund (!), LCHF Deluxe Boller og LCHF bagemix til Svenske Kanelboller

Er der noget ved de her bagemix - og hvis ja, hvilke er gode?
Husk i øvrigt at du får 5 % på alle ikke nedsatte varer hos Lowcarb Store, hvis du bruger rabatkoden: "denomvendteverden".