Om en heldig kartoffel..

Tusind tak for den store opbakning og interesse for bloggens første giveaway (som i øvrigt løb af stablen takket være Politikens Forlag)!
Jeg forstår det godt.. jeg mener, med den præmie!
Jeg har læst alle jeres kommentarer til stor fornøjelse og ville ønske at jeg kunne give mange flere bøger ud, men der er kun én vinder i denne omgang.

Vinderen er fundet ved lodtrækning, og blev kommentar nr. 23:
Det var Rikke med følgende kommentar:
Tillykke med den første give Away :-)
Jeg har spist lchf siden januar - Jep det var en nytårskur - med håb om at tabe de sidste 5 kilo jeg har manglet siden min yngste troldeunge kom til verden for 3 år siden. Efter 10 dage havde jeg tabte de 3, og jeg fattede det ikke. Det bedste var ikke at jeg tabte mig, det bedste var at min mave ændrede sig. Farvel til oppustethed og luft der ville ud, Goddag til en mave der bare fungerede! For første gang oplever jeg ikke at have ondt i maven efter et måltid:-)
Jeg kæmper stadig en sej kamp mod sukkerafhængigheden, men kan mærke at det ikke er så slemt når jeg er på lchf. Jeg gad godt at være en af de mennesker der kunne lade slik skålen være og bare tage et par stykker. Men nej . ..Jeg kan sagtens spise hele skålen og mere til - også selvom jeg faktisk ikke kan lide det! Med afsky og væmmelse af mig selv til følge. Men jeg er på vej :-) 
Selvfølgelig vil jeg gerne være med i konkurrencen, jeg følger dig allerede på instagram og din hjemmeside ligger som favorit på min ipad :-)
/Rikke
Jeg har sendt dig en mail og glæder mig til at sende bogen afsted til dig!

Til alle jer andre: I kan i øjeblikket vinde bogen hos følgende dejlige kvinder:

SMAG på maden
Lowcarblivsstil
Frk. Sveske
Fedtkanten
Sund for sjov
Lullaby & La La
Vanløse Blues

Hold i øvrigt øje med følgende blogs, der inden længe også udlodder MÆT & SLANK - med LCHF:

Hjemme hos Xenia
Rav food