LowCarb pitabrød u. korn og æg






Jeg har længe haft til hensigt at lave de her pitabrød. Men de kræver en kaffekværn eller foodprocessor, og jeg har først for nyligt anskaffet en kaffekværn. Pitabrødene er virkelig hurtige at lave og smagen er god. De er ikke som almindelige pitabrød, fx er de tyndere og lidt mere porøse.
Jeg var dog godt tilfreds - min brødspisende kæreste var ikke. Opskriften er fundet hos Madiharmoni.

(4 stk.)

Du skal bruge:
25 g solsikkekerner
25 g græskarkerner
50 g alm. mandelmel
7,5 g. Fiberhusk
1 tsk. havsalt
1,5 dl. vand
50 g smør

Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 175 grader (varmluft). Vand og smør smeltes sammen i en gryde. Imens males kernerne til fint mel, fx i en kaffekværn. Rør alle ingredienser grundigt sammen i gryden og lad trække i 10 min.
Form 4 pitabrød på en bageplade med bagepapir.



Giv dem 20-25 min. i ovnen. Lad dem køle af på en rist - de kan godt være lidt fugtige når de lige kommer ud af ovnen.


TIP:
Fyld dem fx med en omgang lækker pulled chicken (som på øverste foto) eller pulled pork!