Det andet måltid i LowCarbkassen var shawarmabøffer med rå blomkålssalat. Super super lækkert - og med en hurtig dip til, var det også meget LCHF-venligt! Opskriften findes her på Aarstidernes hjemmeside, men da det er en ret, jeg godt kunne finde på at lave igen, kommer den også herunder.
(2 personer)
Du skal bruge:
Ingredienser fra LowCarbkassen:400g hakket oksekød½ blomkål½ agurk½ rødløg200g gulerødder1 æble1 citron2 spsk. shawarmakrydderi

Egne ingredienser:smør, olivenolie, creme fraiche, salt og peber
Fremgangsmåde:Bland oksekødet med 1 spsk. shawarmakrydderi , salt og peber. Form to flade bøffer og steg på panden, ved god varme, i smør.Vask grøntsagerne. Skær løg og æble i tynde både, fx på et mandolinjern. Skær agurk, gulerødder og blomkål i fine tern.Bland salatdressing af olivenolie, citronsaft og s & p. Vend ingredienserne i dressingen.Rør en hurtig dip af creme fraiche, salt, peber og smag til med citronsaft.


