Sider

mandag den 20. januar 2014

LCHF-aftensmad i billeder


Billederne er jo heeelt tilbage fra sidste år, men jeg har gemt dem til et indlæg som dette. Oven på et par travle (og SKØNNE) køkken- og blog-uger, dedikerer jeg, i øjeblikket, min tid til min kommende eksamen. Men selvom jeg er ret så inaktiv, så nyder jeg VIRKELIG de kommentarer, der falder på bloggen. Keep 'em coming - og TAK!

Herunder får I et kort indblik i et par omgange LCHF-aftensmad.


Her store rejer ristet i hvidløg, chili og olivenolie på panden, på salat med mayo, avocado, tomatskiver og citronsaft.


Her en omgang Chili con carne med sprøde ostechips. (Den er virkelig anbefalelsesværdig - UHM!)

Mix af varmrøget laks og salat med pesto og bacon. Rød grape og peberfrugt.

4 kommentarer:

  1. Mmmm.. Det ser sgu lækkert ud, det der! Nu fik jeg lyst til varmrøget laks!:D

    SvarSlet
    Svar
    1. Varmrøget laks er også en af mine favoritter :) ! Jeg køber det tit i Netto - deres er ret god til prisen.
      KH
      Anne

      Slet
  2. Uhm den chili ser godt nok lækker ud! Hvordan har du lavet de der ostechips??! De ser spændende ud.
    kh. Pennie
    http://pennnylane.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Pennie
      Den kan klart anbefales - jeg er i hvert fald rigtig glad for den! Jeg smider ostechips på bloggen i et indlæg for sig. Men i princippet er det: bunker af revet ost, et drys stødt chili og så ca. 10 minutter i ovnen ved 200 C(varmluft). De skal selvfølgelig være sprøde, men pas på de ikke får for meget - så smager de let brændt.
      KH
      Anne (der lige smutter på besøg hos dig)

      Slet