- Stegt laks med tamari og varm salat med spinat, peberfrugt og mandler.
- Grillede shawarma-bøffer med rå blomkålssalat.
- Kylling i kokos med ristede skorzonerrødder og gnavegrønt.
- Koteletter med spinatsalat med jordskokker, æbler og ristede nødder.
- Omeletter med bladselleri, blomkål og søde løg.
Det lyder lækkert, ikke? Lad mig bare sige, at det ikke er Hr. Hvem-som-helst, der står bag kassen og opskrifterne: Det drejer sig nemlig om Thomas Hess og Umahro Cadogan. De to har lavet en meget informativ video om tankerne bag LowCarbKassen, se med herunder:
- 400g hakket oksekød
- 375g laks
- 300g kyllingeoverlår
- 3 nakkekoteletter á 125g
- 8 store æg
- 1 brev tamari
- 1 bæger Shawarmamix
- 200 ml kokosmælk
- 80g søde mandler
- 300g spinat
- 500g rødløg
- 500g æbler
- 1 blomkål
- 1 bundt bladselleri
- 500g skorzonerrod
- 500g rød peberfrugt
- 1 kg gulerødder
- 1 agurk
- 400g jordskokker
- 1 bakke cherrytomater
- 3 citroner
LowCarbkassen er allerede en populær størrelse. Jeg læste idag at der var over 400 bestillinger på kassen, hvilket gør kassen til Aarstidernes bedste produktlancering. Helt ærligt, jeg er ikke overrasket. Jeg forestiller mig at mennesker på LCHF og Stenalderkost typisk går op i mad af god kvalitet og vil betale det, det koster. I dette tilfælde 645 kr for LowCarbkassen med 5 måltider til 2 personer.
Hvis du spiser efter principperne for LCHF, og overvejer om LowCarbkassen kan LCHF'iseres, så følg med på bloggen i denne uge. Jeg bringer anmeldelse og simple LCHF'iseringer af de medfølgende opskrifter.