
Kakao-Kokos-Kaffe-Kugler eller noget.. For én gang skyld har jeg brugt honning, simpelthen fordi sødning var nødvendigt og fordi jeg ville undgå kokossukker-knas. Sød med det, du foretrækker.
Du skal bruge:
100 g blødt smør
1 dl mandler malet til mel
2 dl kokosmel
5 spsk. Raw kakaopulver
1 spsk. honning
0,5 tsk. vanillepulver
1 dl kokosmel
0,5 dl kogende vand
2 tsk. instant kaffe
Fremgangsmåde:
Sæt 1 dl kokosmel i blød i 0,5 dl kogende vand med 2 tsk. instant kaffe (fx i en kop) og rør lidt rundt. Lad det trække et par minutter og fisk så kokosmelet op af koppen med en ske og pres overskydende kaffe ud mod kanten af koppen. Kaffe-kokosmel og de øvrige ingredienser mikses med en ske i en skål. Smag evt. til med ekstra honning/sødning og kakao.
Hvis massen er svær at forme til kugler, så sæt massen ½ times tid i køleskabet inden.
Rul kuglerne i fx ekstra kakao og hakkede mandler eller hasselnødder.
TIP:
Hvis du bruger almindelig kakao skal du ikke bruge helt så meget, måske ca. halvt så meget, men prøv dig frem.