Medister, mos og baconsovs


Jeg går ofte på øko-tilbudsjagt og forleden var jeg heldig at finde økologisk medisterpølse på tilbud. Det hører selvfølgelig til i den mere liberale LCHF-ende, da der både er lidt stivelse og en smule rørsukker i (sidste ingrediens på listen).
Mosen og medisteren rakte til to aftener, for det er kæmpe-mættende (!), vi lavede en ny omgang sovs på andendagen.

Du skal bruge:
1 pakke øko medister (400 g)

125 g bacon i tern
2,5 dl fløde (eller mere)
(evt. ½ tsk. sennep)
peber

1 broccoli
100 g smør (eller mere)
s & p

Smør til panden

Fremgangsmåde:
Mos
Skær broccolien i buketter og læg dem i en gryde med vand (ca. halvt op).
Kog broccolien til den er mør, hæld vandet fra. Hæld broccolien tilbage i gryden, tilsæt smør og kør til fin mos med en stavblender.

Sovs
Steg bacon næste sprød på en pande. Læg baconternene til side og steg medisteren ca. 10-12 minutter på hver side. Læg også den til side.
Kom bacon tilbage på panden sammen med fløde (og sennep). Kog op og smag til med peber - baconen gør saucen riigelig salt (vær evt. også OBS på det ift. ikke at salte mosen så meget).
Servér!