Hjemmelavet LCHF bounty


Længe har jeg haft lyst til at prøve Janes LCHF bounty og hvilken succes det var. Uhm, de er gode! Lette at lave, føles syndige, men ligger alligevel godt i maven - fordi de er uden sukker. Der er stadig et par stykker på køl, men de forsvinder hurtigt - selvom det kun er mig, der kører dem ned. Haps!

(12 store bounty)

Du skal bruge:
Den tykke del af 1 dåse kokosmælk (= kokoscreme)
2 spsk. kokosolie
150 g kokosmel
200 g mørk chokolade 70 %

Fremgangsmåde:
Smelt kokoscreme og kokosolie i en gryde. Rør kokosmel i og hæld i en brødform beklædt med husholdningsfilm. Tryk massen godt sammen fx med bagsiden af en ske, og sæt på køl i ca. 3 timer (min stod natten over).
Smelt 200 g mørk chokolade over vandbad. Løft kokosmassen ud af brødformen, skær i barer eller tern og dyb dem i den smeltede chokolade. Placer dine bounty på bagepapir, fx med et skærebræt under, og sæt dem ind i køleskabet til chokoladen har sat sig.


TIP:
I andre opskrifter tilsættes 2 spsk. sukrin gold eller kokossukker sammen med kokosmelet. Det kan man selvfølgelig gøre som man vil. Mine er ikke specielt søde, men det passer mig og min mave fint.