Længe har jeg haft lyst til at prøve Janes LCHF bounty og hvilken succes det var. Uhm, de er gode! Lette at lave, føles syndige, men ligger alligevel godt i maven - fordi de er uden sukker. Der er stadig et par stykker på køl, men de forsvinder hurtigt - selvom det kun er mig, der kører dem ned. Haps!
(12 store bounty)
Du skal bruge:
Den tykke del af 1 dåse kokosmælk (= kokoscreme)
2 spsk. kokosolie
150 g kokosmel
200 g mørk chokolade 70 %
Fremgangsmåde:
Smelt kokoscreme og kokosolie i en gryde. Rør kokosmel i og hæld i en brødform beklædt med husholdningsfilm. Tryk massen godt sammen fx med bagsiden af en ske, og sæt på køl i ca. 3 timer (min stod natten over).
Smelt 200 g mørk chokolade over vandbad. Løft kokosmassen ud af brødformen, skær i barer eller tern og dyb dem i den smeltede chokolade. Placer dine bounty på bagepapir, fx med et skærebræt under, og sæt dem ind i køleskabet til chokoladen har sat sig.
TIP:
I andre opskrifter tilsættes 2 spsk. sukrin gold eller kokossukker sammen med kokosmelet. Det kan man selvfølgelig gøre som man vil. Mine er ikke specielt søde, men det passer mig og min mave fint.