Tynde LCHF pandekager (mejerifri)

Jeg samler fortsat opskrifter ind til en mælkefri-periode (sjovt nok, er det primært opskrifter på guf og desserter ind til videre..host host..).
I dag er det mel- og mælkefri pandekager fra Dyppelse.
Jeg elsker pandekager - og især de tynde, der kan rulles om alt muligt lækkert! Nøddesmør og frugt er SÅ godt, fx æbletern (eller tynde skiver banan) med hasselnøddesmør. Årh!
Jeg har lavet pandekager efter denne opskrift en del gange og tilpasset opskriften lidt. Jeg bruger fx fedtreduceret mandelmel i stedet for kokosfibre, da jeg simpelthen ikke kan få dem til at hænge sammen med kokosfibre.

(6 stk. på en lille pande)

Du skal bruge:
2 æg
1 dl kokosmælk (en god cremet én, eller den fede del af en dåse, der er "skilt")
2 spsk. fedtreduceret mandelmel
½ tsk. vanillepulver
1 knsp. salt

Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienser sammen i en skål og lad dejen hvile i 5 minutter til den tykner lidt.
Smelt kokosolie på en lille (!) pande og bag pandekagen godt brun, inden den forsigtigt vendes med en paletkniv og steges færdig på den anden side. Panden får lidt ekstra kokosolie, inden ny pandekagedej kommes på.