Om franske LCHF-varer

Hvis du overvejer hvilke varer, der er gode at købe med hjem fra en ferie i Frankrig, så kig med her.

Det er kun 1,5 uge siden vi kom hjem fra Frankrig. Alligevel føles solskin, shorts og 25 grader allerede meget langt væk.. Suk! Jeg sørgede dog for at hamstre nogle gode franske LCHF-varer med hjem, som kan forlænge følelsen af ferie og Frankrig lidt ind i vinteren.
Jeg byder desuden på lidt stemningsbilleder, som herover og -under. Jeg er fx vild (!!) med franske grønthandlere og supermarkeder. De har de lækreste grøntsager og til en virkelig god pris - og så ser det hele bare så rustikt, lækkert og fransk ud! De store supermarkeder har kæmpe udvalg af oste, charcuteri-afdeling for ikke at snakke om fiske-afdeling med det lækreste frisk fisk. Jeg er begejstret!


Mine LCHF-indkøb drejer sig først og fremmest om 2 x confit de canard med 6 andelår pr. pakke. De kostede ca. 100 kr pr. stk., er holdbare indtil 2014 og skal bare en tur i ovnen og steges sprøde. Årh, det er bare SÅ godt!


Desuden købte jeg 3 gange rillette - lækkert på kernebrød med lidt cornigioner til. Derudover købte vi 3 gange salt (2 x fleur de sel og 1 x trøffelsalt, som er fremragende i omeletter) + en 2 liter økologisk olivenolie.


Derudover købte vi et par flasker rødvin med hjem - ærlig talt mest for at kunne drikke et glas i løbet af vinteren og tænke "den købte vi i Frankrig".