Om følgere, franske lår og en tur back to basic-LCHF

Et af de indlæg uden opskrift - og så på en fredag (tsk!). Men jeg kan da passende sende en anbefaling ud på den gode LCHF chokoladefondant med blødende hjerte, hvis I mangler en dessert til en af weekendaftenerne (who am I kidding? Den er endnu bedre på en hverdag - I promiss, been there, done that!). Jeg har fået rigtig god feedback på den, og vi er også pænt vilde med den herhjemme. Når jeg er ved det med feedback, så bliv endelig ved med at kommentere her på bloggen og poste fotos af opskrifter fra bloggen på Instagram. Det gør mig så glad. (I øvrigt STOR tak for, at I, i det hele taget, har lyst til at følge med - i skrivende stund runder min omvendte verden 300 følgere på Instagram og over 120 på Bloglovin .. jamen, altså!!)
I sidste uge var jeg en tur på ferie i Frankrig og med hjem havde jeg både nogle lækre fede LCHF-varer (som får deres eget indlæg), men også lidt ekstra fylde på hofter og lår, bl.a. fra franske croissanter og riiigelig rødvin. 
Jeg lovede at dette ikke ville være en projekt-blog eller en slankeblog. Alligevel drister jeg mig til at poste følgende:


Selvom det på ingen måde er katastrofalt (se selv), så kan jeg næsten ikke passe mine bukser - og det er sgu for træls!

Det franske brød har ikke hele skylden. To be fair, så startede min glidebane vist allerede i september (hvor jeg altså spiste LCHF-mad). Så hvorfor tager jeg på, når jeg tabte mig, da jeg startede på LCHF i foråret? 

Noget er sket, og jeg tror, jeg ved hvad det er:
- for små hovedmåltider med for lidt fedt (og derfor:)
- for meget snacking (macadamias, chokolade, peanutbutter og kokosflager)
- lidt for mange LCHF-desserter (hvem sagde chokolademousse og -fondant?)

Derfor starter jeg projekt back to basic-LCHF (ligesom flere andre bloggere i øvrigt). Jeg havde egentlig planlagt at starte i denne uge - med madplan og det hele. Den gik i vasken ved de to gange LCHF-pitabrød onsdag og torsdag aften. Første aften fordi kæresten nedlagde veto og selv gik i køkkenet. Igår fordi min kaffekværn valgte at kværne sig selv med, da jeg kværnede kerner og frø, hvilket betød en lækker pita-dej med små, sorte stykker plastik i. AD og ØV! I vrede røg kaffekværn og pita-dej i skraldespanden.
Resulatet var, at jeg måtte improvisere en hurtig salat med det ene andebryst jeg havde taget op. Ja, den var såmænd god nok - men absolut ikke mættende, og derfor endte det med den føromtalte chokoladefondant .. igen, igen.
I dag bliver anderledes.

I morges betød back to basic-LCHF:


Ostepaneret 3-ægs omelet m. skinke og spinat, 1 avocado (m. olivenolie og salt)og lidt rød peber. Hertil et glas vand og D-vitamin.

God weekend!