(2 nøddebrud)
Du skal bruge:
75-100 g mørk chokolade
1)
en lille håndfuld mandler
et drys lakridsrodspulver
frysetørrede hindbær
2)
en lille håndfuld saltede peanuts
en tsk. peanutbutter crunchy
Fremgangsmåde:
Smelt chokolade i en skål over vandbad.
Fyld peanuts i den ene plastikbøtte og mandler i den anden. Fyld halvdelen af den smeltede chokolade over mandlerne, rør lidt rundt og top med et drys lakridsrodspulver og frysetørrede hindbær.
Tilsæt en tsk. peanutbutter i den lune, smeltede chokolade, rør rundt og hæld massen i plastikbøtten med peanuts. Rør rundt.
Sæt låg på bøtterne og sæt dem i køleskabet (mine var størknede efter ca. 1 time).
Brug en brødkniv til at skære bruddene i passende mundrette bider.
Server fx sammen med andet lækkert: