Lækre nøddebrud × 2


Var det noget med en bid chokolade-nøddebrud? Uhm, det er kræs! De er hurtigt lavet - og du behøver i princippet kun chokolade og de nødder du har i skabet. Derudover skal du bruge to små plastik-beholdere (jeg brugte to små fra Ikea). Du skal bruge den mængde chokolade, der passer til dine forme. Nedenfor følger de mængder jeg brugte. Jeg lavede to varianter. 

(2 nøddebrud)

Du skal bruge:
75-100 g mørk chokolade

1)
en lille håndfuld mandler
et drys lakridsrodspulver
frysetørrede hindbær

2)
en lille håndfuld saltede peanuts
en tsk. peanutbutter crunchy

Fremgangsmåde:
Smelt chokolade i en skål over vandbad. 
Fyld peanuts i den ene plastikbøtte og mandler i den anden. Fyld halvdelen af den smeltede chokolade over mandlerne, rør lidt rundt og top med et drys lakridsrodspulver og frysetørrede hindbær.
Tilsæt en tsk. peanutbutter i den lune, smeltede chokolade, rør rundt og hæld massen i plastikbøtten med peanuts. Rør rundt.
Sæt låg på bøtterne og sæt dem i køleskabet (mine var størknede efter ca. 1 time).
Brug en brødkniv til at skære bruddene i passende mundrette bider.


Server fx sammen med andet lækkert: