Lynhurtigt, lækkert LCHF-brød

Inspirationen til dette lækre brød kommer fra Instagram (@majaslchf). Oprindeligt har brødet været kendt som micro-brød - et brød, der lynhurtigt kan laves i microovnen.
Det her er så ovnudgaven. Jeg har faktisk allerede lyst til at lave det igen - måske med sesamfrø på toppen.

Du skal bruge:
4 æg
2 spsk. Fiberhusk
6 spsk. mandelmel (alm., ikke fedtreduceret)
4 (strøgne) tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt

Rosmarin
lidt flagesalt
olivenolie

Fremgangsmåde:
Varm ovnen til 200 C (alm. ovn).
Pisk imens æg, Fiberhusk, mandelmel, bagepulver og salt sammen til en ensartet masse. Lad det stå 5-10minutter til massen samler sig og bliver en tyk dej.
Fordel dejen (med en dejskraber) midt på en bageplade m. bagepapir - mit brød var ca. 1 cm i højden, inden bagning.
Drys med hakket rosmarin og salt og dryp olivenolie over. Sesamfrø eller parmesan vil også være lækkert!
Bag i ca. 12 minutter, til brødet er gyldent på toppen.


TIP:
Server brødet (med koldt øko-smør) som en slags foccacia til en tapastallerken som her.


Lidt frisk figen, serrano-skinke, manchego, rød peber og agurk i rød mayodip (Mayo + Urtekrams røde dip- og dressing mix). Et glas rødvin til og man er godt kørende.