LCHF pasta

Nogle gange skal der bare noget andet til, end grøntsagspasta som fx spiraliseret squash. Det her er hurtigt lavet og smager faktisk ganske godt. Konsistensen er blød og lækker (jeg synes tricket er, at få pastaen tilpas tynd).
Jeg brugte pastaen til lasagne og skar pastapladen ud i firkanter. En anden mulighed er, at rulle pastapladen sammen fra den ene ende og så skære rullen ud til fettuccini.

(1 bradepande pasta)
Du skal bruge:
100g flødeost
4 æg (str S/M)
2,5 tsk. Fiberhusk
1 spsk. oregano

Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 150 C (alm. ovn). 
Pisk æg og flødeost sammen til en ensartet masse. Tilsæt Fiberhusk og oregano og pisk grundigt. Når massen er blevet tykkere og lidt sej (det tager et par minutter), hældes den på en bradepande, med bagepapir, og fordeles med en dejskraber.
Sæt pladen i midten af den varme ovn i ca. 13 minutter.

TIP:
Tilsæt gerne andre krydderier end oregano eller brug en flødeost m. krydderier.