Hermed endnu en af de der gode hverdagsretter med bare fire ingredienser.
Alt i ét fad, nemmere bliver det ikke!
Jeg har tidligere brugt torsk, denne gang kulmule, men alle hvide fisk vil gøre sig godt. Kulmulen på billedet er købt på frost i Netto. Smager helt okay, men der er lidt ben at fjerne i fileterne.
Du skal bruge:
3 porrer
300g kulmule/torsk
2,5 dl fløde
2 spsk. Dijon sennep
salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm ovnen til 200 grader C alm. ovn. Sæt imens en gryde med saltet vand over at koge. Skær porrer i 2 cm stykker og giv dem et opkog i vandet (ca. 4 minutter). Pisk fløden stiv og rør Dijon sennep i. Fordel porrerne i bunden af et ovnfast fad, placer fisken ovenpå, krydder med salt og peber, og fordel sennepsfløden på toppen.
Giv fadet ca. 25 minutter i ovnen - eller til fløden er gylden på toppen, som herunder.
Det er ikke jorden smukkeste mad, men smagen er glimrende!