Svensk pølseret ala LCHF

Jeg har aldrig fået svensk pølseret før, men da jeg så retten hos LCHF for én og havde gode pølser i køleskabet (som kæresten ellers syntes var dødkedelig fredagsmad) var det oplagt at prøve den.
- og hvilken succes!
I retter med få ingredienser, synes jeg, at det er ekstravigtigt at vælge de gode af slagsen. Her god fuldfed øko-fløde, gode pølser og god røget bacon.
Jeg serverede retten med reven gulerod, simpelt og dejligt med lidt friskt tilbehør til den tunge flødesovs. Hvis man vil gå all in på fløde vil blomkålsmos også være god til.

Du skal bruge:
250g pølser (fx Hanegal grillpølser)
200g bacon i tern
1 løg, hakket
2 dl fløde
1 dl tomatpassata (eller 1 spsk. tomatpuré)
1 spsk. paprika
cayennepeber efter smag
salt og peber

En stor klat smør

Fremgangsmåde:
Smelt smør i en sauterpande og rist bacon og løg gyldent. Rør rundt ind i mellem så løget ikke brænder på. Tilsæt pølser, skåret i skiver, og rist dem lidt ved middel varme. Tilsæt tomatpassata, fløde og krydderier og rør rundt. Når fløden begynder at boble lidt, slukkes for panden, da sovsen tykner på eftervarmen. Smag til med salt og peber, server med ønsket tilbehør.