Mere spidskål? Ja, tak! Det her er ene gode ting - og en rigtig sensommersalat.
Resterne er gode i madpakken dagen efter.
(2 portioner + 1 lille frokost)
Du skal bruge:
2 kyllingefileter
1 pakke bacon
100g æbletern
½ spidskål (300g)
1-2 håndfulde mandler
4 spsk. olivenolie
1½ spsk. Dijon sennep
1 spsk. æbleeddike
salt og peber
Fremgangsmåde:
Steg bacon på panden og læg til side. Rist mandlerne i baconfedtet, drys evt. med salt og læg til side. Steg herefter kyllingen og rør imens ingredienserne til dressingen lys og vend æbletern heri. Snit spidskålen fint (evt. på en mandolin) og vend i dressingen. Top med bacon, mandler og kylling skåret i tern.
TIP:
Steg ekstra kylling og bacon til denne gode kyllingesalat. Opbevar bacon i bagepapir på køl, så holder det sig sprødt.