Lækker panna cotta

Panna cotta er en super simpel LCHF-dessert. Jeg tilsætter ikke sukker, da den er sød nok til mig uden, når der tilsættes lakrids. Ikke så meget hokuspokus: god fløde og lidt frugt på toppen.

Du skal bruge:
2 dl fløde
1 blad husblas
1 tsk. rålakridspulver

fx hindbærkompot på toppen

Fremgangsmåde:
Fyld koldt vand i en skål og læg husblas i blød i 10 minutter. Varm imens fløden og rålakridspulver op til kogepunktet under omrøring. Tag fløden af varmen og lad den køle lidt inden husblassen vrides let og røres ud i den lune fløde.
Hæld på to glas og sæt på køl i et par timer. Hæld frugtkompot over lige inden servering.

TIP:
Jeg havde friske hindbær i køleskabet og moste dem med en gaffel og tilføjede lidt vanille. Afkølet kompot af frosne hindbær, kogt op med et par spsk. vand og lidt vanille er ligeså godt.