Aftensmad på 20 minutter: Torsk i currysauce

4 ingredienser, det er alt hvad der skal til for, at kreere et velsmagende og lækkert måltid.
Når hverdagen med arbejde og studie rammer (sådan cirka lige om lidt), er det nødvendigt med de nemme løsninger - det her er endnu én af dem.
Jeg faldt over frosne torskeloins til -25% i Kvickly i forrige uge og de er rigtig gode.

Du skal bruge:

250g friske bønner
2 torskeloins (250g)
2 dl kokosmælk
1 spsk. curry paste (efter smag)

Et skvis citron/lime

Kokosolie til panden

Fremgangsmåde:
Sæt en stor gryde med saltet vand over.
Varm en lille pande og smelt kokosolien. Når panden er varm lægges torsken på, steges ganske kort, vendes og steges kort på den anden side. Hæld kokosmælk og curry paste på panden, sammen med torsken, rør rundt og lad torsken simre færdig i saucen. Mens saucen koger op kastes bønnerne i gryden og får et kort opkog ca. 1 minut (de skal stadig have bid).
Smag saucen til med lidt citron og server sådan her:


TIP:
Ristede, saltede cashews ville gøre sig godt på toppen.